Verpleging op maat van de patiënt...

09 277 00 18

Wij staan altijd paraat voor uw verpleegkundig bezoek
Maak vandaag nog uw afspraak

Aarzel zeker niet om een afspraak te maken voor een verpleegkundig bezoek aan huis wanneer u hier nood aan heeft. In Wondelgem en omstreken staat Thuisverpleging Care@Home steeds paraat voor u. Twee ervaren thuisverpleegsters bieden een waaier aan diensten aan waarop ook u beroep kan doen, ongeacht uw achtergrond of financiële situatie. Dit dankzij het derdebetalerssysteem. Onze visie is om elke patiënt meer te bieden dan louter verpleegkundige zorgen. Dit houdt tevens in dat wij dag en nacht voor u klaar staan.

Thuisverpleegkundigen die permanent en flexibel inzetbaar zijn

Ons team bestaat uit twee thuisverpleegkundigen die de bezoeken voor verpleegkundige zorg brengen. Altijd dezelfde vertrouwde gezichten dus, die dan ook nog eens 24/7 beschikbaar zijn.

Een eerste afspraak

Voor uw eerste afspraak voor een verpleegkundig bezoek in Wondelgem of de regio errond nemen wij graag onze tijd. Door met u in gesprek te gaan, willen we graag uw wensen en behoeften te weten komen. Ook de latere bezoeken voor verdere verzorging worden dan besproken.

Thuisverpleging Care@Home tracht steeds de gemaakte afspraken stipt na te komen. Houd er wel rekening mee dat we vaak onderweg zijn en dus eventueel gehinderd kunnen worden door het verkeer. Ook een opname van een andere patiënt kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat we onze agenda lichtjes moeten aanpassen. Wij houden u steeds op de hoogte!

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek? Neem dan snel contact met ons op voor kwaliteitsvolle thuisverpleging.

Op maat van elke patiënt

Aandacht voor discretie

Alle verpleegkundige zorgen